donderdag 4 oktober 2007

Warm onder de voeten van Dansercoer

Poolreiziger Dixie Dansercoer riskeert subsidies voor zijn volgende poolreis te verliezen. Enkele dagen geleden kwam immers een flagrante leugen van de waaghals bovendrijven. Dansercoer staakte enkele weken geleden nog een nieuwe poolexpeditie wegens technische storingen aan het zeilschip. Er bleek echter een andere reden te bestaan voor zijn terugkeer.
Volgens Alain Hubert, voormalig poolkameraad van Dansercoer, was Dixie immers simpelweg zijn zwembroek vergeten. "Die zat thuis nog in de was," verklaarde Hubert. Hierop zou Dansercoer stante pede de kar gekeerd hebben en vaarde hij huiswaarts.
Ijsboerke, één van de grote geldschieters voor de ijsreizen van Dansercoer, zit verveeld met de situatie. "Het is niet aan ons om reisjes naar de zon te gaan sponsoren, daar zijn bedrijven zoals Neckermann voor," aldus Huub Creemers, woordvoerder van Ijsboerke. Dansercoer zelf wenst geen commentaar te geven.

maandag 1 oktober 2007

Twee man en een paardenkop

Vader Jan en zoon Jenne Decleir, twee beren van venten, moeten niks hebben van over het paard getilde vegetarische sojaseuten. Dat verklaarden ze gisteren exclusief aan Nieuwsjunkie. Jan en Jenne eten al 30 jaar elke dag een paard op. "Onze Jenne begint gewoonlijk in de flank, ik start bij het achterwerk. Geleidelijk eten we ons een weg naar de hersenen, het absolute neusje van de zalm," aldus de enige geloofwaardige vertolker van Sinterklaas. "Ja, ook de verschillende paarden die Slechtweervandaag hebben vertolkt in de serie, hebben eraan moeten geloven," buldert de goedlachse Jenne. "Voor een Decleir gaat er niks boven een goede schimmel! Wij werken als paarden en vreten als de beesten!"

Wel spice, geen spijt

Sorry boys,

Wereldkampioen wielrennen kan ik volgend jaar ook nog worden, dit concert van de Spice Girls was echter een buitenkansje, een once in a lifetime waar ik al lang op wacht. Ik heb op de valreep twee ticketjes kunnen krijgen, voor mij en mijn zoon Eddy. Ons Katty pakken we niet mee als we naar de vrouwkes gaan. Ik hoop dat ge toch genoten hebt van de koers!

Roger.