woensdag 17 oktober 2007

Geen luchtje aan het vuil van Lijst Gemekker.

Voormalig wereldkampioene bij de weltergewichten Margriet Hermans overwoog even ernstig een zwaarwichtige overstap naar Lijst Gemekker. Een heksenjacht door Grumpy De Dwerg zou aan de basis liggen. Hermans had naar eigen zeggen vooral schrik voor de heksenproef. "Een tijdje geleden werd ik inwendig heringericht. Hierdoor besta ik grotendeels uit lucht, waar dat vroeger nog verse patisserie was. Zelfs met zeven molenstenen rond mijn kuiten zou ik nog blijven drijven, hoewel ik zeker geen heks ben," aldus Hermans. Sneeuwwitje vindt de actie van Grumpy weliswaar schattig maar zegt voorlopig niet op diens avances te reageren.

maandag 15 oktober 2007

Leterme in de hoefsporen van Nero

"Het heeft er alle schijn naar dat Yves Leterme de pedalen kwijt is," aldus de non van Loverval. "Op een bepaald moment wilde hij zelfs zijn geit een postje geven. Ik weiger Lieve Yves natuurlijk niet graag iets, maar deze keer heb ik toch hoef bij stuk gehouden," beweert de ravenzwarte toverkol. Leterme zegt niet langer te reageren op zulke onzin. Blaat het niet, dan schaadt het niet.

Novemberfeesten dan maar?

Na de Volksunie zijn nu ook de Katholieken bereid boter bij de vis te serveren. "Het probleem Holle-Bolle-Vilvoorde kan en mag niet langer zwaar op een lege maag liggen," vindt Apfelschtroumpf. "Wij zijn dus bereid een stukje Beierse Vlaai af te staan, maar het mogen geen Waalse Oktoberfeesten worden." Het lijkt er dus op dat Gargamel zijn eerste openlijke slag thuis haalt.

Nieuwsjunkie duikt weer op!

"Nieuwsjunkie schrijft steeds minder artikels," zo luidde het alarm! Waarnemers verzonnen verscheidene theorieën over het plotse stilvallen van het op één na belangrijkste Overpeltse persagentschap. Er werd gespeculeerd over lucratieve vuilewaspraktijken, nieuwe liefdes of een aanvaring met collega-paparazzi. De waarheid zat echter in een klein hoekje: Nieuwsjunkie bleek te slapen met de vissen. Een grondige speurtocht in opdracht van de vermeende en verontruste vader van Nieuwsjunkie bracht aan het licht dat hij gedurende een tiental dagen een belangrijke wetenschappelijke studie naar het effect van bruistabletten op de groei van karpers verrichtte op de bodem van de Millstätter See. Het staat volgens waarnemers als een paal boven water dat deze jongen dringend terug met de voetjes op de grond moet landen.