zaterdag 1 september 2007

Smurf verdorie uw eigen God!

- Ikeanië

Aan de deuren van verscheidene Ikea-vestingen is vanmiddag spontaan actie gevoerd door verbolgen smurfen. Zij nemen het niet dat Ikea de Jezussmurf gebruikt heeft om te adverteren voor verschillende accessoires in haar nieuwe catalogus.
"Kijk, ieder huisje heeft zijn kruisje en wij smurfen zijn de eerste om onze tegenstanders de andere wang toe te keren. Maar deze keer is Ikea te ver gegaan. De Jezussmurf was onze dorpstimmerman en hij zou nooit smurfen naar huis hebben gestuurd met een pakket dat ze zelf ineen moesten smurfen. De Jezussmurf was een vakman die verscheidene binnenhuisdecoratieve mirakels heeft verwezenlijkt."
De betoging werd hardhandig neergedrukt en eindigde in een bloedbad waarbij vele smurfen werden platgetrapt en uit elkaar spatten als rijpe kerstomaatjes. De toestand van enkele gewonde smurfen was zo ernstig dat zelfs Smulsmurf nu door een sleutelgat kan.

vrijdag 31 augustus 2007

Goede voornemens voor het nieuwe jaar

Meester Peeten,

Aan de vooravond van het nieuwe schooljaar willen we u laten weten dat we het dit jaar niet meer zullen pikken als onze Kenny thuis komt vertellen dat hij van u in de hoek moet staan. Onze Kenny is een buitengewoon indigo-kind, hoogbegaafd en te goed voor deze wereld. U zegt dat hij een vervelende verwende stront is en dat hoeven wij niet te pikken. Onze Kenny is een welopgevoed en assertief baasje, zeker niet het krapuul dat u er van maakt. Een blauw oog en een bloedneus, dat zegt niks. Dat kan je even goed krijgen door tegen een bank op te lopen.

Wij verzekeren u dat onze advocaat deze zaak opvolgt.
Ronny en Natascha, ouders van Kenny.

donderdag 30 augustus 2007

Roger staat paraat!

Tijdens het WK Wielrennen in Stuttgart zullen renners die ooit in verband gebracht zijn met doping systematisch geweerd worden. De meeste nationale wielerfederaties zitten met de handen in het haar, de Belgische wielerbond lacht echter in haar vuistje. "Wij hebben nog een troef achter de hand," zo klinkt het.
Reeds enkele dagen gaat het gerucht dat Roger De Vlaeminck de Belgische kopman zou worden. "Dat is zo," klinkt het bij de KWB. "Wanneer het over doping gaat, staat Roger boven alle verdenking." De Vlaeminck won tijdens zijn carrière elf keer de Ronde Van Vlaanderen en zeventien keer Parijs-Roubaix.
"En na de wedstrijd ging ik dan nog vlug een kleine vijfhonderd kilometer bijtrainen, voor ik met mijn knapzak naar de fabriek fietste," verklaart Roger zelf. "Dat zie je die overbetaalde strandjanetten tegenwoordig niet meer doen. Ik heb nooit doping genomen, ik was zo sterk genoeg. Ik heb ooit de Ronde gewonnen en alle andere renners zijn toen betrapt op doping, ik niet." Roger hoopt volgende maand de eerste en enige dopingvrije wereldkampioen wielrennen te worden. Wij duimen alvast mee!

Wild West Wilders

- Den Haag
Notoir kapselhater en kruidje-roer-me-niet Geert Wilders is niet opgezet met de nieuwste stunt van Britney Spears. De plotse stijlveranderingen van media's mooiste brengen de Nederlandse toppoliticus helemaal in de war. "Net toen ik dacht dat zij zich volledig aan onze kant zou scharen, begint ze plots negermaniertjes te krijgen en te rappen. Over de teksten spreek ik me niet uit, dat laat ik aan de rechtbank. Ik zie dit als een bedreiging voor een blanke, blonde westerse samenleving en eis dat dit gedrag verboden wordt." Wilders dreigt nu op de proppen te komen met een tegenactie. Zanger Bob zou hierin een vooraanstaande rol spelen.

woensdag 29 augustus 2007

Oproep aan onze strijdmakkers!

Makkers,

Onze anti-kapselbetoging zal gewoon doorgaan! Wij laten ons geenszins de les spellen door enkele übergecoiffeerde föhnhonden! Daarom zullen wij alsnog naar Brussel, mekka van het kapsel, trekken om te tonen hoe een goedgeschoren kop eruit ziet! Voor bloed en bodem!

Strijdbare groeten,
Roelof Andermans.

ps Vergeet je 50 cent bijdrage voor de bus niet mee te brengen.

Recht van antwoord

Wij zien ons genoodzaakt volgend bericht te publiceren.

Als woordvoerder van de firma Hoste wensen wij te reageren op enkele lasterlijke uitspraken. Het betreft hier het bericht dat de heer Hoste aan scherpte zou ingeboet hebben. Niets is minder waar! Geert Hoste is een merk dat al jaren staat voor kwaliteit en op deze manier erkend wordt door vele echte fans. We wensen te benadrukken dat het hier geen officiële voorzitter van een officiële fanclub betreft. De schrijver van het bericht is op geen enkele manier gekend bij de firma Hoste en kan dus geen aanspraak maken op de eretitel Fan van Geert.

Hoogachtend,
Tony Hoste,
Senior Manager Advising and Marketing Hoste BVBA.


Pfff, kan er gewoon niet tegen dat hij in snelheid gepakt is.

Randstad: good to know you!

Geachte directeur,

Hoewel ik zeker geïnteresseerd ben in een vakantiejob in uw bedrijf, dien ik uw vraag voor een invalbeurt als hartchirurg negatief te beantwoorden. Het ligt niet aan het loon en zeker niet aan de werksfeer. Ik heb genoten van mijn tijd op spoedgevallen als anesthesist, maar deze keer moet ik van mijn hart een steen maken: ik vertrek morgen op vakantie naar Ibiza.

Collegiale groeten.

dinsdag 28 augustus 2007

Over overtypende types: typisch!

Als voorzitter van de examenjury van het Koninklijk Hof wensen wij te reageren op de mogelijks lasterlijke uitspraken over de oorsprong van de eindverhandeling van onze student Jean-Luc D. Wij betreuren dat oproerkraaiers van een laag allooi beweren dat dit werkstuk een geval van plagiaat zou zijn. Als onafhankelijke instelling hanteren wij een streng beleid inzake het respecteren van andermans intellectuele inspanningen. Wij zullen deze zaak ten gronde analyseren en desgevallend onze student confronteren met zijn fraude. Tot nader order vragen wij de media aan deze zaak geen lucht te geven.

Met dank.

De grap die Geert vergat te maken

Als voorzitter van fanclub De Geert Hostewatchers zien wij ons genoodzaakt in het belang van ons idool even de honneurs waar te nemen en volgende grap te maken: "Belgen vernietigen fossiel in Egypte? Ja, ze waren op zoek naar extra deelnemers voor de speciale Kroonraad van de koning."
Het moet ons hierbij van het hart dat het ons pijn doet in het euh hart om deze grap te moeten maken. Geert wekt de laatste tijd steeds vaker de indruk op zijn lauweren te rusten en boet bijgevolg aan scherpte in. Om op een positieve noot te eindigen willen we Geert alvast een euh hart onder de riem steken: we kijken vol vertrouwen uit naar de eindejaarsconference. De pampers zijn reeds besteld zodat we een avondje gezellig, ongedwongen in onze broek kunnen doen van het lachen!

maandag 27 augustus 2007

Niet knap maar wel dom

Paris Hilton heeft tijdens de afgelopen verkiezingen het minste geld besteed om een plaatsje te bemachtingen in het Huis Der Wijzen. Dat blijkt uit een onderzoek naar verkiezingsuitgaven. Politiek analisten staan voor een raadsel. "Dit tart alle verbeelding. We hebben geen enkel idee hoe de kiezers bij haar terecht zijn gekomen of zelfs maar van haar bestaan wisten. Zij was immers op geen enkele manier in het straatbeeld te zien."
Mevrouw Hilton reageerde verbolgen op het bericht dat zij de goedkoopste van het Parlement is. "Ik heb daar nog enkele sloeries gezien, hoor! En ik kan minstens zo goed zingen als die blonde del daar in de hoek." Haar eerste interpellatie was in ieder geval geen succes. "Parlement? Ik dacht dat dit een muziekstudio was en dat we een cover van 'Doe me hard' van Opium gingen opnemen!"

Ook Pietje De Dood boycot Cuba!

Washington - Witte Huis
Amerikaanse topdiplomaten hebben toegegeven dat ze sinds enkele maanden een verdrag hebben met zeisenfabrikant en professioneel ondergraver Pietje De Dood. Eén van de voornaamste bepalingen in het verdrag zou de dood van Cubaans leider en nagel aan de Amerikaanse doodskist Fidel Castro betreffen. Deze overleed een tijdje geleden maar zou nog altijd niet dood zijn, dankzij het verdrag. Volgens welingelichte bron is het Cubaanse Parlement bezig een eigen, socialistisch alternatief voor de bedrijvigheden van De Dood nv op poten te zetten. Che Guevara werd reeds gefaxt maar is momenteel druk bezig aan een tournee door Zuid-Hemel als achtergrondkoortje van de legendarische Compay Segundo.