zaterdag 15 september 2007

Nieuwsjunkie ontmaskert Hoste

Alles is verzonnen!

Graag zouden wij vragen dat u volgend bericht verspreidt.
Dank en groeten,
Tony Hoste, in naam van Geert.


Lieve mensen, het is waar. Elke grap, elke dolle frats, elke woordspeling: ik heb ze allemaal uit mijn duim gezogen. Ik ben nooit in grappige situaties terechtgekomen, laat staan in het gezelschap van grappige mensen. Het zijn allemaal leugens of hoogstens halve waarheden geweest.
Ook over mijn verleden ben ik niets steeds eerlijk geweest. Zo ben ik nooit ontvoerd door familieleden. Meer zelfs, na mijn jaarlijkse vakantie heeft nonkel Eduard mij steeds honderd frank gegeven om de duivenhokken schoon te maken. Verder ben ik nooit korporaal-chef bij de landmacht geweest, hoewel ik enkele malen een blikje corned beef heb genuttigd. Tot slot wil ik melden dat noch Laurent, noch Johnny Logan de vader zijn van Clément. Ik zie hem tweewekelijks en heb zelf nog zijn pampers ververst. Ik denk dat er tegenwoordig slechtere vaders zijn!

Nogmaals mijn excuses en tot in de zaal.

Boonen gaf op: de waarheid

Gisteren gaf voormalig wereldkampioen Tom Boonen op in de Vuelta, naar eigen zeggen omwille van gezondheidsproblemen. De ware toedracht blijkt echter in een klein hoekje te liggen. Het is Roger De Vlaeminck die de kat de bel aan bond.
Roger is als kopman van de Belgische ploeg druk aan het trainen voor het WK. Omdat zelfs een aanroeping van de goden hem niet in de Vuelta kon brengen, rijdt hij al een tiental dagen achter het peloton aan. Roger vertrekt een klein uur na de groep om zeker te zijn niemand meer op te rapen. Dacht hij toch.
"Groot was mijn verbazing toen ik een paar dagen geleden Tom Boonen plots voorbijreed," aldus Roger. "Ik zeg: "Awel manneke, zoudt gij niet maken dat ge vooraan geraakt? Dan kunt ge wat trainen om in Stuttgart mijn drinkbussen te dragen." Maar blijkbaar kon Boonen dat niet verkroppen. Spijtig dat een kampioen zich zo van zijn kleine kant laat zien."
Tom Boonen twijfelt intussen hardop aan WK-deelname. Lien Van De Kelder wenste geen commentaar te geven op de zaak.

vrijdag 14 september 2007

Brilsmurf strijdvaardig!

Uittreksel:

Nieuwsjunkiesmurf: Verwacht u echt tegenstand van Hippe?
Brilsmurf: Ik heb verdorie de steun van Sinterklaassmurf! Hippe mag dan misschien Big in Japan zijn, het lijkt me logisch dat de smurfen mij zullen verkiezen boven die verwaande prutser met twee extreem-linkse handen.
Nieuwsjunkiesmurf: Zal u uw zitje in de Smurfenraad opofferen, zoals Snulsmurf vraagt?
Brilsmurf: Die lafaard met zijn grote muil in de gazetjes! Als hij mij recht in de ogen durft kijken en dezelfde vraag stelt, zal ik erover denken. En zwijg me over die onnozele smurfin die niet eens haar diploma smurfte! Ik volg liever het gratis advies van mijn vriend Smulsmurf: smullen van alle vetpotten waarvan je kunt smullen!

donderdag 13 september 2007

Keep the spirit alive

Beste Spiritisten,

onze ledenwerving zit in de lift! Om dit heuglijke nieuws te vieren, willen wij u allen uitnodigen voor een spetterend diner in frituur Heidehof in Overpelt. We hebben twee tafels gereserveerd, dus iedereen aanwezig! Het steppegras is niet te versmaden, aldus kenners.
Om de avond op te luisteren zal Geert Bourgeois "Keep the spirit alive" van Fiocco zingen in duet met Laura Lynn. Kers op de taart wordt de spannende curryworstenfret tussen Geert Lambert en zijn eeuwige rivaal Holle-Bolle-Vilvoorde. Eens zien hoeveel zij er in de maag zullen splitsen!
Inschrijven kan op mijn weblog. Deze avond is volledig gratis. Ons Damienne en een paar vriendinnen zullen de afwas voor hun rekening nemen om de kosten te dekken.

Bert.

woensdag 12 september 2007

Kapot van kapsel

Op de speelplaats van een lagere school in Ganshoren is gisteren een vechtpartij uitgebroken tussen voor- en tegenstanders van het kapsel. Probleemkinderen Winters en Dranghecke moesten hardhandig de ezelsbank in geduwd worden. De ouders van deze rebellen blijven echter niet bij de pakken neerzitten en hebben klacht ingediend. "Onze kinderen zijn geslagen, geschopt en mishandeld. Is dit nu het recht op vrije speelruimte?," aldus raadsman Hugh Kowlier.

Benieuwd of ze van een kale reis gaan terugkomen ...

dinsdag 11 september 2007

Commune of smurfensoep?

Moppersmurf geeft vandaag een stevige sneer aan Simpele Smurf. Volgens Mopper zet Simpele smurfen tegen elkaar op in de schoothondjesverkiezing, terwijl iedereen weet dat de egocentrische en ondemocratische Brilsmurf het dorp ten gronde zal richten als de verkiezingen verloren gaan.
Brilsmurf wil het dorp open stellen en de klassieke communesfeer opgeven. "De enige manier om Bril te doen falen in dit dwaze opzet," aldus een blauwgeërgerde Moppersmurf, "is winst in de verkiezing opdat hij kwispelt wanneer Grote Smurf zegt dat hij moet kwispelen."
Wie deze twist met fonkelende oogjes aanziet is Potige Smurf. Hij hoopt op termijn de derde hond te zijn die met het been gaat lopen. Dat been zal door Gargamel gebruikt worden om smurfensoep te maken, gesteld dat hij het met Holle-Bolle-Vilvoorde op een akkoordje kan gooien om de weg naar het Smurfendorp vrij te maken.

maandag 10 september 2007

Bij de gendokter

Beste Herman,

Laten we er geen doekjes om winden: je bent bijna stervende. We hebben je profiel zorgvuldig geanalyseerd en wensen je bij deze alvast een innige deelneming bij je vroegtijdige overlijden. Maar laten we even de feiten spreken, voor het hier een kleffe emo-boel wordt.

Je onderging in je leven reeds enkele zware operaties en bent sowieso een risicoklant. Nierdonoren zijn schaars, zelf op de Chinese markt. Verder kwam het ons ter ore dat je binnenkort werkloos zal zijn. Je hebt dus een verhoogde kans op rookverslaving en alcoholisme, met de gekende gevolgen voor je gezondheid. Longkanker, hart- en vaatziekten zijn in je familie reeds voorgekomen. We zien ons genoodzaakt hiervan nota te nemen.
De regio waaruit je voortkomt heeft geen gezonde bodem. Dit valt niet weg te cijferen in je profiel. Bovendien staat deze regio vrij hoog op de ranglijst van het aantal zelfmoorden. We mogen ook in deze je familiegeschiedenis niet wegvlakken.
We moeten hierbij vaststellen dat je als student in een groep valt die er zeer ongezonde eet- en leefgewoonten op nahoudt. Bovendien ben je werkstudent. Uit recent onderzoek blijkt dat mensen met jouw jobprofiel vaak het middagmaal overslaan, wat op middellange termijn ronduit destructief is voor je welzijn.

Als verzekeraar zien we ons genoodzaakt je premie te verhogen. Eigenlijk snijden we in onze eigen vingers door je effectief nog een verzekering aan te bieden. Als trouwe klant geven we je echter een privilege: het effect van je verlaagde koopkracht omwille van de hoogte van je verzekeringspremie, zullen we niet in rekening brengen. Beschouw het als een rondje van de zaak.

Na de val zal Els weer zweven!

Het wichtje Els De Temmerman is gisteren met een zware inzinking opgenomen in een homeopatische kliniek vlak over de grens. De Temmerman, die zoals geweten een grote kinderwens heeft, is volledig ingestort tijdens een tantrische naaldensessie bij haar ex-collega Ingeborg Sergeant, gekend van het deuntje 'Door de wind.' Het is de zoveelste tegenslag in een lange rij voor De Temmerman.
Enkele maanden geleden verloor ze de strijd om een nieuw tv-programma en bijhorende vent aan Phaedra Hoste, volgens de VTM-directie omdat ze niet over de juiste kwaliteiten zou beschikken om een spetterende tv-show te dragen. Rond dezelfde periode liep ook een erotische danssessie met Tanga Dexters in het honderd. De woordvoerder van De Temmerman laat echter weten dat Els niet bij de pakken blijft neerzitten en dat we binnenkort een flitsende come-back van deze superster mogen verwachten.

zondag 9 september 2007

Trouble in paradise!

- Smurfendorp

Enige opwinding is deze zondag niet vreemd geweest in de kleinste gemeente van het land. De jaarlijkse schoothondjesverkiezing draait immers voor het eerst in jaren op een echt duel uit. Gewoonlijk is er maar één kandidaat, namelijk Brilsmurf, zorgvuldig door Grote Smurf naar voor geschoven.
Dit jaar daagt echter een echte uitdager op, die bovendien denkt kans te maken om Brilsmurf den baard af te doen. Hippe Smurf, die de handschoen opneemt, probeert zijn kandidatuur in de media stevig in de verf te zetten.
Intussen laat Gargamel het allemaal rustig over zich heen gaan. Hij is er immers nog steeds niet uit hoe hij het probleem Holle-Bolle-Vilvoorde moet afschudden.